normen

Als we spreken over ons meubilair dan hechten wij groot belang aan: respect voor iom de Europese normen en certificaten eigen aan hun produkt of iom de leverancier . Verder kan U kort wat meer info terugvinden over de betekenis van de gebruikte labels. Deze kan U terug vinden op de label van het artikel waar het aan is toegekend.

PEFC

Het PEFC-logo/label geeft de garantie dat al onze leveranciers hout gebruiken dat afkomstig is uit duurzaam beheerde en gecertificeerde Europese bossen.

Onze gecertifieerde leveranciers uiten zo hun engagement voor duurzame ontwikkeling , bekommering om het leefmilieu en maatschappelijk verantwoord ondernemenLabels NF

NF Environnement is het Franse Eco-label voor milieuvriendelijke producten, uitgegeven door AFNOR certificering. Het geeft aan dat de conformiteit van produkten of diensten aan de Europese normen voldoen iom het milieu en van goede kwaliteit zijn.


NF Education

NF Crèche

NF CollectivitéNF Environnement
Hun levensverwachting is boven het gemiddelde en is in harmonie met de natuurlijke omgeving tijdens elke stap in de verwerking van het product, vanaf fabricatie, tot bij de gebruiker en tot het recycleren op het einde.

E3

Polyvision is onze leverancier van muurborden in geëmaileerd staal en hebben het label E3 . Dit wil zeggen dat hun oppervlak veilig, schoon en geen vluchtige organische bevatten en voor 99.9 % recycleerbaar is. Hun staalplaten zijn gefabriceerd volgens de milieunorm ISO14001. Zij staan voor kwaliteit en duurzame ontwikkeling. Hun producten zijn vervaardigd in een gezonde omgeving. Ze hebben een optimaal schrijfcomfort , gemakkelijk lees- en uitwisbaar.